İSPANYA PORTEKİZ 9 GECE 10 GÜN Tur Programı
Kalkış Yerleri: İzmir, Ankara, İstanbul
PROGRAM
İspnaya ve Portekiz İkisi Bir Arada Muhteşem Tur

İSPANYA - ENDÜLÜS - PORTEKİZ

Başka Yerde Yok Süper Program
9 Gece 10 Gün - 9 Gece Otel Konaklama

TUR TARİHLERİ :
1. TUR : 04 - 13 Nisan 2023
2. TUR : 22 - 31 Ağustos 2023
3. TUR : 24 Ekim - 02 Kasım 2023


En İyi Fiyat Garantisi Vade Farkız Taksitlerle
EKSTRA YOK TÜM TURLAR DAHİL

1. GÜN : İZMİR, ANKARA, İSTANBUL'DAN BARCELONA
İzmir, Ankara ve diğer illerden aktarmalı uçuş ile İstanbul aktarmalı saat 13:10’da Barcelona’ya varıyoruz. Havalimanında bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Barselona şehir turumuza başlıyoruz. Turumuzda göreceğimiz yerler arasında Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, Plaza De Espana bulunmaktadır. Barcelona şehir turu sonrası otelinize dönüyoruz. Konaklama Barcelona'da ki otelimizde.

2. GÜN : BARCELONA
Sabah kahvaltısı sonrası Barcelona şehir merkezinde serbest vakit. İspanya'nın en popüler turizm şehrinin sokaklarını geziyoruz ve alışveriş yapıyoruz. Akşam yemeğimizin ardından konaklama Barselona’da ki otelimizde.

3. GÜN : BARCELONA - VALENCİA
Sabah kahvaltısı sonrası misafirlerimiz ile Valencia’ya hareket ediyoruz. Güzel geçen bir yolculuğun ardından Valencia’ya ulaşıyoruz. Çok gelişmiş olan ultra modern görünümlü Valencia’yı gezmeye başlıyoruz. Gotik Katedral, Micalet Çan Kulesi, 15. y.y. da takasla alışveriş yapılan Lonja Marketi gezisi yapıyoruz. Santiago Calatrava'nın da eserlerinin bulunduğu bilim ve sanat şehrindeki yapıları görüyoruz.VALENCIA şehir merkezinde serbest zaman, Valencia‘nın badem ve tarçından yapılan milli içeceği HORCHATA’yı mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Gezilerimizin andıran konaklama ve sabah kahvaltısı Valencia’da ki otelimizde. 

4. GÜN : VALENCİA - GRANADA (EL HAMRA SARAYI)
Sabah kahvaltısının ardından tarihi Granada sokaklarında gezimize başlıyoruz. Gezilen yerler arasında, Gran Via, Reyes Catolicos Anıtı ve Caddesi, La Rambla Meydanı, Arap Çarşısı, Belediye Meydanı vardır. Granada turumuzun ardından El Hambra Sarayına gidiyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek olan saray gezimizde; İslamiyetin ve Hıristiyanlığın motiflerinden esinlenerek yapılmış mimari yapıyı, müthiş havuzları ve bahçeleri fotoğraflarken mest olacağınız ünlü UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan El Hambra Sarayı ziyaret ediyoruz (Giriş Ücretli).otelimize yerleşiyoruz. Ardından dileyen misafirlerimizle bir mağaranın içerisinde bir saat kadar sürecek çingene dansını seyrediyoruz (Ekstra). Alkollü veya alkolsüz bir içecek dahil gecemizde. Gezilerimizin andıran konaklama ve sabah kahvaltısı Granada’daki otelimizde.
*El Hambra Sarayı girişi : Önceden rezervasyon gerekiyor rezervasyon anında yapılır.

5. GÜN : GRANADA - SEVİLLA
Sabah kahvaltısı sonrası misafirlerimiz ile Sevilla’ya hareket ediyoruz. Sevilla’da yapacağımız şehir turunda görülecek yerler arasında; Muvahhit’ler döneminden kalma eski Ulu Camii’nin yerine 15. yy da inşa edilmeye başlanan Katedral, Krallık malikanesi Alcazar , 11. yy dan kalma Altın Kule, Belediye Sarayı, Maria Luisa Parkı, Plaza Espana, Arena vardır. Gezilerimizin andıran konaklama ve sabah kahvaltısı Sevilla’daki otelimizde.
*Akşam dileyen misafirlerimizle birlikte rehberimizin ekstra organize edeceği İspanya’nın en iyi FLAMENKO dansçılarının sahne aldığı FLAMENKO şovunu seyrediyoruz.

6. GÜN : SEVİLLA - LİZBON (PORTEKİZ)
Sabah kahvaltısı sonrası Portekiz’in başkenti Lizbon’a hareket ediyoruz. Yol üzerinde nefis balıklarıyla meşhur bir Portekiz kenti olan Setubal’a uğruyor ve mürekkep balığını tadıyoruz. Lizbon’a geçip şehrin güzelliklerini görmek için turumuza Rossio Meydanı ile başlıyoruz. Lizbon’da St. Georges Şatosu’nun bulunduğu şehrin tarihi bölümü olan kısımda Alfama, Belem Kulesi, Kaşifler Anıtı, Jeronimus Manastırı, Sao Jorge Kulesi Pompal ve Baxia meydanlarını görüp otelimize yerleşiyoruz. Konaklama ve sabah kahvaltısı Lizbon’daki otelimizde.

7. GÜN : LİZBON - CASAIS - SINTRA - PORTO (PORTEKİZ)
Sabah kahvaltısı sonrası Portekiz’e has hediyelik eşyaları bulabileceğiniz Sintra’ya gidiyoruz. Ardından Avrupa’nın en batı ucu olan Cabo da Roca’ya yol alıyoruz, sonrasında şirin bir balıkçı kasabası olan Cascais görüyoruz. Buradaki turumuzu tamamladıktan sonra, Porto’ya hareket ediyoruz, otelimize yerleşiyoruz. Konaklama ve sabah kahvaltısı Porto’daki otelimizde. 

8. GÜN : PORTO (PORTEKİZ) - MADRİD
Sabah kahvaltısının ardından Porto şehir turu. Bento İstayonu, Sao Francisco Kilisesi, Borsa Sarayı, Porto Katedrali, tarihi şarap mahzenleri, Liberdade Meydanı, Batalha Meydanı, şehrin en eski ve tipik yerleşim merkezi olan Riberia Bölgesi, Tore dos Clerigos Kulesi, şehrin en ünlü alışveriş caddesi olan Santa Catarina, Don Luis 1. Köprüsü, Arrabida Köprüsü, şehrin yeni ve modern bölgesi olan Boa Vista ziyaretimiz sonrasında Madrid’e hareket ediyoruz. Madrid’teki otelimize yerleşiyoruz. Konaklama ve sabah kahvaltısı Madrid’deki otelimizde. 

9. GÜN :  MADRİD - TOLEDO - MADRİD
Sabah kahvaltısı sonrası Madrid şehir turuna başlıyoruz Puerto del Sol, Plaza Mayor, Paseyo de la Castellana, boğa güreşi arenası, Gran Via, Plaza de Espana, Kraliyet Sarayı, Puerto de Alcala görüp şehir turumuzu tamamlıyoruz. Ve buradan Toledo’ya gidiyoruz. 15 y.y.’a kadar Müslüman, Yahudi ve Hıristiyanların bir arada barış içinde barındığı, UNESCO tarafından açık hava müzesi ve kültür şehri olarak bilinen, Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan Toledo’da, dünyanın en zengin katedrallerinden birisi ve içinde ünlü ressam El Greco’nun orijinal tablolarının da yer aldığı Toledo Katedrali, San Juan de Los Reyes Catolicos Manastırı, San Martin Köprüsü, Damasquinos (Şam İşi) altın el işçiliğinin yapıldığı atölyeler ve dükkanlar ile Toledo’nun en eski sinagogu görüyoruz. 15. ve 16. yüzyıl tüm dinlerin esintilerini taşıyan mimari değerler arasında geçirdiğimiz turumuzun sonunda otelimizedönüyoruz. Konaklama ve sabah kahvaltısı Madrid’deki otelimizde. 

9. GÜN : MADRİD - TÜRKİYE
Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve uçuş saatinden 2,5 saat öncesine kadar serbest zaman. Daha sonra bizi bekleyen otobüsümüzle saat 12:00’de havalimanına transfer, bilet ve bagaj işlemlerinin yaptıktan sonra İstanbul’a hareket ediyoruz ve bir dahaki KARETUR organizasyonunda buluşmak ümidiyle ayrılıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Yurt Dışı Çıkışları Hakkında Önemli Hatırlatma;

    * KARETUR hava, yol ve olağan üstü durumlarda gerekli gördüğü takdirde,  turda, güzergahta ve konaklama bölgelerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ayrıca, şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. 
    Tur programı KARETUR Seyahat Acentası kayıt sözleşmesi maddeleri ile bir bütündür.
    Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan KARETUR sorumlu değildir. Pasaportunuzun kaybolması yada çalınması halinde Acentemiz yetkilisi/rehberi, diğer seyahat eden misafirlere acentenin taahhüt ettiği üzere Tur Programına devam etmek zorunda olduğundan; kaybın/çalınmanın gerçekleştiği ülkede Pasaport işlemleri, geri dönüş yada tura dahil olma işlemleri ile ilgili tüm organizasyonda kendi sorumluluklarında hareket edeceklerini bilmelidirler. Bu hususta doğabilecek sıkıntı ve sorunlar ile ilgili Acentemiz sorumluluk kabul etmez.
    * Programda belirtilen depar saatleri, fikir vermek üzere yazılmıştır. Rehber saatlerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    Tüm yolcular bindikleri noktaya bırakılacaktır. Geri dönüşte, misafirlerimizin farklı duraklarda indirme talebinde bulunmamaları rica olunur. 
    Yoğun sezonda, sınır kapılarında ve  feribot yoğunluğundan dolayı İzmir’e varış saatimiz tahmin edilen saatten geç olabilir. İzmir dışından gelen misafirlerimiz dönüş planlarını bu olasılığı göre planlamalıdırlar.
    Turun gerçekleşmesi için, yeterli sayıda katılımcıya ulaşılamadığı takdirde önceden haber vermek kaydı ile Acentamız turu iptal etme hakkına sahiptir. Misafirimize ödenen ücret, ödendiği şekilde iade edilecektir.
    * Erken rezervasyon kampanyası sınırlı kontenjan için geçerli olup, son kayıt tarihinden önce firmamız tarafından sonlandırılabilir.
    * Shengen vizesi alacak yolcularımızın vize için gerekli evraklarını tur tarihinden en az 30 gün önce acentaya teslim etmesi gerekmektedir.
    * Yolculuğa başlamadan önce pasaportunuzu, vize ile ilgili belgelerinizi, biniş kartlarınızı, bagaj fişlerinizi dikkatlice kontrol ediniz. Pasaportunuzun en az 6 ay geçerlilik süresi ve en az 2 sayfa boş yeri olması gerekmektedir.  Yeşil pasaporta vize gerekmemektedir. Normal pasaport sahipleri en az 1 ay önceden vize için randevu almaları için bizim ile görüşmesi gerekmektedir. 

    * KARETUR yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir. Yolcunun vize alamaması veya vizenin yetişmemesi ile ilgili olarak KARETUR`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Konsolosluğun vize vermemesi durumunda, ödenen vize ücreti iade edilmez. Tur ücretinin iadesi ise tur sözleşme maddeleri ile bir bütündür.  
    * Yurtdışına çıkarken cep telefonu operatörünüzün yurtdışı çıkış ayarlarını yaptırdığınızdan emin olun. Aksi halde cep telefonunuzu yurtdışında kullanamazsınız.
    * Erken rezervasyon kampanyası sınırlı kontenjan için geçerli olup, son kayıt tarihinden önce firmamız tarafından sonlandırılabilir.
    * Firmamız havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey protokolüne tabidir. Tüm uçuşlarda rötar riski her zaman mevcuttur ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Yolcu uçuştan 24 saat önce, uçuş saatlerini acenteden teyit etmekle yükümlüdür. Yolcu turu saat değişme riskini kabul ederek satın almıştır.
    * İsteğe bağlı seyahat iptal, vize ve sağlık güvence paketi : sigorta içeriğinde kabul edilen ve belgelendirilebilen nedenlerden dolayı misafirlerimizin turu iptal edebilmesi (her koşulda, vize reddinde %25, diğer hallerde %15 muhafiyet ile), tur sırasında sağlık sorunları, bagaj kaybı ve hasarı v.b. konuları güvence altına alan sigorta paketidir. Detayları sorunuz.
    * 3 kişilik odalarda üçüncü kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. İlave yataklar çek yat veya sofa bed olarak adlandırılan yataklardan oluşmakta olup, bu tür yataklardan kaynaklanacak sıkışıklık müşterimiz tarafından kabul edilmiş sayılır.
    * Ekstra düzenlenen organizasyonlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir.
    * Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının yurt dışı çıkışlarında 15 TL Yurt Dışı Çıkış harçlarını ilgili Bankalara yatırmalı ve dekontunu havalimanında yetkililere ibraz etmeleri gerekmektedir.
    * 18 yaşından küçük olanların her iki ebeveyni yanında değil ise noterden muvafakatname almadan yurtdışına çıkış yapamazlar.


    İptal Şartları
    https://karetur.com/ispanya-endulus-portekiz-turu

    İsmet Kaptan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı Karaahmetoğlu İş Merkezi Blok No:22 İç kapı No:104 Konak / İZMİR
    +90 232 441 7300


    Bu çıktı 19.04.2024 02:50 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.